Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 hangmatten in 🏬 8 webshops

Baby en kind

Hangmatten- en stoelen voor baby en kind

Baby’s en kinderen vinden het heerlijk om heen en weer te schommelen en wat is er dan fijner voor ze dan te zitten of liggen in een hangmat of hangstoel? Wij hebben daarom in onze hangmattenwinkel een ruim aanbod kleurrijke hangmatten, kraaiennesten en hangstoelen voor baby’s en kinderen.

Een babyhangmat voor in de box

Een hangmatje voor de baby kun je op meerdere manieren bevestigen. Je kunt kiezen voor een hangmatstandaard, maar je kunt een hangmat ook ophangen met behulp van bevestigingsmaterialen aan bijvoorbeeld een plafond of boom. Wil je graag een hangmat voor in de box van je baby? Kies dan voor een hangmat van het merk Naya Nayon. Uw kindje kan dan heerlijk heen en weer schommelen in de box en helemaal tot rust komen, en voordat je het weet een dutje doen.

Hangmatten en hangstoelen voor kinderen

Naast een babyhangmat kun je ook in onze shop terecht voor vrolijke kinderhangmatten en hangstoelen. Wij hebben onder andere fleurige kraaiennesten van La Siesta. Een kraaiennest is een moderne hangstoel in een eigentijdse kleur. Leuk voor in de kinderslaapkamer of buiten in de tuin. Een kinderhangmat of -stoel is de ideale plek voor de kleintjes om zich even terug te trekken en bijvoorbeeld ontspannen een boekje te lezen, met de knuffels te spelen of eventjes bij te komen van de drukke dag op school.

hangmat-expert.nl
Logo
Shopping cart