Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: πŸŽ–οΈ 543 hangmatten in 🏬 8 webshops

Babyhangmat

De schommelingen en geborgenheid van een hangmat lijken op de zachte bewegingen in de buik van de moeder. Voor baby’s is het liggen in een hangmat dan ook zeer aangenaam. In onze webshop vind je daarom een ruim aanbod babyhangmatten. Deze hangmatten zijn speciaal ontwikkeld voor de allerkleinsten en zijn daarom veilig in het gebruik.

Dit zijn de populairste hangmatten voor baby’s van dit moment:

Baby hangmat bevestigen in de box

Wil je graag een babyhangmat ophangen in de box? Ook dat is mogelijk! De Naya Nayon hangmatten zijn hier uitermate geschikt voor. Het bevestigen van een babyhangmat in de box is heel eenvoudig. De babyhangmat voor in de box hang je diagonaal op. Hierbij dien je ervoor te zorgen dat de hangmat niet hoger dan tien centimeter van de grond af is. Daarnaast is het belangrijk dat de hangmat boven een zachte ondergrond hangt. Wanneer je je baby in een hangmat in de box legt, dien je bij je baby in de buurt te blijven!

Hangmat frame voor baby hangmat

In plaats van de babyhangmat in de box op te hangen, kun je een hangmatje voor de baby ook ophangen in een speciaal hiervoor ontworpen frame. In deze webshop vind je dan ook speciale babyhangmatstandaards, zodat je je babyhangmat op iedere gewenste plek kunt ophangen. Wij hebben bijvoorbeeld een prachtige houten standaard van La Siesta, waarin je veilig een babyhangmatje kunt bevestigen.

hangmat-expert.nl
Logo
Shopping cart