Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 hangmatten in 🏬 8 webshops

Eenpersoons hangmatten

Op een mooie zomerdag heerlijk relaxen in je hangmat. Genieten van de natuur om je heen en helemaal tot rust komen, terwijl je lekker heen en weer aan het schommelen bent. Dat is toch pure ontspanning? Wist je trouwens dat je een hangmat ook binnen kunt ophangen? Zo kun je zelfs met slecht weer ontspannen in je eigen hangmat.

Dit zijn de populairste hangmatten voor 1 persoon van dit moment:

Van babyhangmat tot hangmat met spreidstok

De eenpersoons hangmatten in onze hangmattenshop zijn verkrijgbaar in frisse zomerse kleuren en met allerlei soorten motieven, bijvoorbeeld effen, gestreept of geblokt. Deze 1-persoons hangmatten zijn verkrijgbaar voor verschillende doelgroepen, variërend van een babyhangmat voor de allerkleinsten tot een kinderhangmat of een eenpersoons hangmat voor volwassen. Daarnaast kun je kiezen voor een hangmat met of zonder spreidstok. Het voordeel van een hangmat met spreidstok is dat deze eenvoudiger is in het gebruik. De spreidstok zorgt namelijk voor meer stabiliteit tijdens het in- en uitstappen van je hangmat.

Hangmatten van diverse materialen

In onze online hangmattenwinkel vind je de mooiste hangmatten van uitstekende kwaliteit. Wij bieden hangmatten van diverse soorten materialen, van duurzame hangmatten van biologisch katoen tot weerbestendige hangmatten van polypropyleen. Wij bieden onder andere eenpersoons hangmatten van de merken Naya Nayon, La Siesta, Amazonas en Tropilex aan. Wat voor hangmat je ook zoekt, bij ons vind je zeker de hangmat van je dromen!

hangmat-expert.nl
Logo
Shopping cart