Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 hangmatten in 🏬 8 webshops

Familiehangmat

Hoe maak je ontspannen in een hangmat nóg leuker? Door er samen met anderen in te gaan liggen natuurlijk! Een familiehangmat is speciaal gemaakt om met meerdere personen in te relaxen. Samen met je kinderen of je beste vrienden kun je genieten van de mooie natuur om je heen en gezellig liggen kletsen in je eigen xxl-hangmat.

Dit zijn de populairste familiehangmatten van dit moment:

Eigentijdse familiehangmatten

Of je nu een xxl-hangmat in vrolijke gestreepte kleuren zoekt of juist in een neutrale effen kleur, bij ons vind je altijd een hangmat die voldoet aan je wensen! Dus ook wanneer je op zoek bent naar een model met vrolijke franjes of naar een hangmat met spreidstok. Familiehangmatten zijn niet alleen groter van formaat, maar hebben daarnaast ook een hoger draagvermogen dan bijvoorbeeld een 1-persoons of 2-persoons hangmat. Zo kun je dus veilig met je kinderen in deze extra grote hangmat tot rust komen.

XXL-hangmatten van topmerken

De xxl-hangmatten die je in onze hangmattenwinkel vindt, zijn allemaal van topmerken zoals La Siesta, Naya Nayon, Amazonas en Tropilex. Het materiaal waaruit deze hangmatten zijn vervaardigd, varieert van biologisch katoen tot het weerbestendig polypropyleen. Verder kun je bij ons ook terecht wanneer je op zoek bent naar een vrolijk kraaiennest voor je kinderen, een hangstoel om op te hangen op je balkon of voor handige accessoires, zoals bevestigingsmaterialen en een hangstoelstandaard. Kijk gerust eens rond in onze hangmattenshop en laat je inspireren door de vele mogelijkheden!

hangmat-expert.nl
Logo
Shopping cart