Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: πŸŽ–οΈ 543 hangmatten in 🏬 8 webshops

Reishangmatten

Wanneer je op reis gaat en een hangmat wilt meenemen om ’s nachts in te slapen of overdag in te relaxen, wil je uiteraard geen zware hangmat meenemen. Gelukkig bestaat er tegenwoordig de speciale reishangmat. Deze lichtgewicht hangmat kun je opvouwen tot een klein pakketje, dat altijd in je tas past. Ideaal voor iedere bestemming!

Dit zijn de populairste reishangmatten van dit moment:

Reishangmat: ideaal voor onderweg!

Een reishangmat is speciaal gemaakt voor op vakantie. Het is een lichtgewicht hangmat die je tot een klein pakketje kunt opvouwen. In tegenstelling tot de meeste andere hangmatten in onze online hangmattenwinkel, die gemaakt zijn van katoen, zijn de reishangmatten gemaakt van een soort parachutestof. Een zeer stevig, maar lichtgewicht materiaal. De reishangmatten zijn verkrijgbaar in 1-persoons en 2-persoons varianten. Ze wegen minder dan een kilo!

Hangmat met klamboe

Ben je van plan om ’s nachts in je hangmat te gaan slapen en ga je naar een land waar veel malariamuggen of andere insecten voorkomen? Dan is het verstandig om te kiezen voor een hangmat met muskietennet. Dit net voorkomt namelijk dat je ’s nachts wordt geprikt, zodat je veilig in je reishangmat kunt slapen.

hangmat-expert.nl
Logo
Shopping cart