Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: ๐ŸŽ–๏ธ 543 hangmatten in ๐Ÿฌ 8 webshops

Hangmatstandaards

Handige standaard voor je hangmat

Wie denkt aan een hangmat, denkt waarschijnlijk aan het bekende beeld van een hangmat tussen twee bomen. Maar hangmatten ophangen kan op veel meer manieren. Je kunt bijvoorbeeld ook een hangmatstandaard gebruiken. Het grote voordeel daarvan is dat je hem kunt ophangen waar je maar wilt. Binnen of buiten, de keuze is aan jou!

Dit zijn de populairste hangmatstandaards van dit moment:

Hangmatstandaards voor binnen en buiten

Hangmatten en hangstoelen kun je ophangen aan een boom in je tuin of aan het plafond met behulp van bevestigingsmaterialen, zoals een karabijn en touwen. Maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een handige hangmatstandaard. Wat dacht je bijvoorbeeld van stijlvolle houten standaard? Je beschikt dan over een echte blikvanger die prachtig staat in je huis of in je tuin. Naast de houten hangmatstandaards hebben wij ook in hoogte verstelbare frames, die zijn gemaakt van metaal. Het voordeel hiervan is dat je de ophanglengte van het frame kunt aanpassen. Naast hangmatstandaard kun je in deze webshop natuurlijk ook terecht voor een hangstoelstandaard.

Waar let ik op bij het kopen van een hangmatstandaard?

Bij de aanschaf van een hangmatstandaard is het belangrijk dat je let op het draagvermogen van de standaard. Voor een 2-persoons hangmat heb je immers een andere standaard nodig dan wanneer je kiest voor een babyhangmat of een familiehangmat. Bij de aanschaf van een hangstoelstandaard voor je hangfauteuil geldt hetzelfde verhaal. Uiteraard is het ook mogelijk om een hangmatset te kopen. Dit is een hangmat met frame. Je krijgt dan zowel een hangmat als standaard geleverd.

hangmat-expert.nl
Logo
Shopping cart