Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 hangmatten in 🏬 8 webshops

Bo Garden hangmatten

De hangmatten van Bo-Garden die je in ons assortiment vindt, zijn gemaakt van katoen en hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Wat direct opvalt bij het zien van de hangmatten is het veelal gestreepte patroon in kleurrijke combinaties. Ook wanneer je op zoek bent naar een effen hangmat in een naturel kleur kun je kiezen voor een hangmat van Bo-Garden.

Dit zijn de populairste hangmatten van Bo-Garden van dit moment:

Hangmat met spreidstok

Naast de standaard hangmatten zonder spreidstok, vindt je in ons assortiment ook Bo-Garden hangmatten met spreidstok. Het voordeel van een hangmat met spreidstok is dat je gemakkelijker in de hangmat kunt stappen doordat het doek open blijft staan en de hangmat stabieler is. Wij hebben onder andere eenpersoons – en tweepersoons hangmatten in ons assortiment die zijn uitgevoerd met een spreidstok.

Een eenpersoons- of tweepersoons hangmat

Bij de aankoop van een hangmat is het belangrijk om van te voren te bepalen of je alleen of met meerdere mensen in de hangmat wilt liggen. Indien je het liefst alleen in je hangmat wilt liggen is een eenpersoons hangmat een uitstekende keuze, wil je graag met je partner, kind of een vriend of vriendin in de hangmat relaxen? Kies dan voor een tweepersoons hangmat van Bo-Garden.

hangmat-expert.nl
Logo
Shopping cart