Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 hangmatten in 🏬 8 webshops

Ticket to the Moon hangmatten

De hangmatten van Ticket to the Moon zijn direct te herkennen aan de kleurrijke combinaties. Zo kun je onder andere kiezen voor een rood/gele hangmat of een hangmat in het blauw met een turquoise rand. Ook wanneer je liever een minder opvallende kleur prefereert, zoals kaki of legergroen kun je kiezen voor een Ticket to the Moon hangmat.

Dit zijn de populairste Ticket to the Moon hangmatten van dit moment:

Lichtgewicht hangmat van parachutestof

Naast de kleur is het materiaal waarvan de Ticket to the Moon hangmatten zijn gemaakt een kenmerkende eigenschap van deze hangmatten. De hangmatten van dit merk zijn namelijk gemaakt van parachutestof. Hierdoor is de hangmat zeer licht van gewicht en ademend. Ideaal dus om te gebruiken als reishangmat. Een eenpersoons hangmat voor volwassenen weegt namelijk slechts 500 gram en een kinderhangmat slechts 200 gram.

Voor kinderen en volwassenen

Op hangmat-expert kun je terecht voor Ticket to the Moon hangmatten voor kinderen en volwassenen. De hangmatten zijn belastbaar tot een gewicht van 200 kilogram. Door middel van de meegeleverde RVS ophanghaken kun je de hangmat bevestigen aan touwen of een bevestigingsset zodat je de hangmat kunt ophangen tussen bijvoorbeeld twee bomen.

hangmat-expert.nl
Logo
Shopping cart